fbpx

Personvernerklæring

Personvernerklæringen er opprettet for å vise vår forpliktelse ovenfor ditt privatliv og din rett til å bestemme over egne personopplysninger. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Visunor Design samler inn og bruker personopplysninger.

 

Behandlingsansvarlig

Visunor Design er en del av Visunor Group AS og selskapets CEO, Arild Nyeggen, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Formålet med behandlingen

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller kontakte oss ved bruk av kontaktskjema. Informasjonen her brukes utelukkende til å respondere på henvendelse, såfremt ikke annet avtales i etterkant.

Kunder av Visunor Design må oppgi opplysninger som kan etablere og opprettholde kundeforholdet. Dette inkluderer navn, e-post, telefonnummer i tillegg til firmaadresse til selskapet vedkommende representerer. Formålet her er utelukkende å ivareta kundens interesser, samt for å kommunisere i et leverandør/kundeforhold.

Databehandleravtale

Alle prosjekter som involverer personopplysninger blir håndtert av egne databehandleravtaler. Disse avtalene regulerer hvilken informasjon Visunor Design, som leverandør, har tilgang til og hvordan den skal behandles. Eksempelvis inneholder avtalen opplysninger om hvordan Visunor Design behandler personopplysninger som kunde samler inn via epostlister for nyhetsbrev eller mht. innsyn i kunderegister. Alle opplysninger er konfidensielle mellom Visunor Design og kunde, og Visunor Design ikke under noen omstendigheter dele dette med andre, såfremt ikke kunde ønsker og gir skriftlig tillatelse til dette.

Dersom opplysninger overføres innenfor EU/EØS-området, vil vi sørge for at EU-direktivet om personopplysninger i forbindelse med databehandling og landsspesifikke lover om databeskyttelse følges. Hvis vi formidler personopplysninger til en tredjepart som befinner seg utenfor EØS-området, vil vi forsikre oss om at overføringen skjer i samsvar med EU-direktivet om personopplysninger. Dersom informasjon overføres til USA, vil vi fortrinnsvis benytte Safe Harbour-sertifiserte virksomheter.

Analyse av trafikk

Dette nettstedet bruker ulike webanalyseverktøy (for eksempel Google Analytics) og andre måleverktøy for å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Disse verktøyene bruker informasjonskapsler (cookies), som er tekstfiler plassert på datamaskinen din, for å samle inn standard internettlogg og informasjon om besøkendes adferd i en anonym form. Informasjonen generert av informasjonskapselen om bruken av nettstedet ditt (inkludert din IP-adresse) overføres til Google og noen ganger andre leverandører. Denne informasjonen brukes da til å evaluere brukernes besøk til nettstedet og å samle statistiske rapporter om nettstedsaktivitet.

Vi vil aldri, og heller ikke tillate noen tredjepart, å bruke statistisk analyseverktøy til å spore eller samle inn personlig identifiserbar informasjon om besøkende på nettstedet. Eventuelle analyseleverandører knytter ikke din IP-adresse med andre data som de innehar. Verken vi eller webanalyseleverandørene vil koble, eller forsøke å knytte, en IP-adresse med identiteten til en datamaskin-bruker. Vi vil ikke knytte data hentet fra dette nettstedet med personlig identifiserende informasjon fra noen kilde, med mindre du eksplisitt sender inn den informasjonen via et skjema på nettsiden.

Deaktivere og aktivere informasjonskapsler

Du har muligheten til å godta eller avslå informasjonskapsler ved å endre innstillingene på informasjonssiden cookie policy. Her finner du informasjon om hvilke informasjonskapsler som er i bruk og hva disse blir brukt til.

Personlig informasjon

Når du kjøper et produkt eller tjeneste, vil vi be om ditt navn og din e-postadresse. Dersom vi skal utvikle en nettside for deg, vil informasjon om server, database, e-postklient m.fl., bli behandlet med respekt og høyest mulig sikkerhet slik at informasjonen ikke kommer på avveie. Din e-post og annen informasjon vil bare bli brukt til å kontakte deg om oppdateringer eller direkte henvendelser fordi du er kunde. Din personlige informasjon vil ikke bli distribuert til noen andre uansett formål.

Nyhetsbrev

Dersom du velger å motta nyhetsbrev vil du bli bedt om å oppgi navn og e-post. Denne informasjonen vil kun bli brukt til å sende ut nyhetsbrev via e-post. Visunor Design bruker Mailchimp som leverandør av nyhetsbrev og du kan til en hver tid sjekke og endre informasjonen vi har lagret om deg ved å følge link i bunnen av hvert nyhetsbrev. Her kan du også melde deg av nyhetsbrevet, og vi vil da slette dine personopplysninger fra vårt register.

Chat

Når du benytter chat-funksjonen på nettsiden, registrerer vi opplysningene du oppgir i samtalen, slik at vi kan besvare og håndtere henvendelsen din på best mulig måte. Alle chat-samtaler blir slettet tre måneder etter at samtalen fant sted. Dersom henvendelsen din gjelder for eksempel et oppdrag, lagrer vi de nødvendige opplysningene for dette, så lenge det er relevant for kundeforholdet ditt hos Visunor Design.

Sikkerhet

Dette nettstedet har sikkerhetstiltak på plass for å beskytte tap, misbruk og endring av informasjon som er under vår kontroll. All informasjon du oversender som kunde vil bli lagret på et trygt sted med gode sikkerhetsrutiner.

Dine rettigheter

Alle personer som spør har rett til informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Visunor Design har gitt informasjonen i denne erklæringen.

Hvis Visunor Design behandler personopplysninger om deg, har du rett til innsyn i egne opplysninger. Dersom personopplysningene er uriktige, ufullstendige eller det ikke er adgang til å behandle dem, kan du også be Visunor Design rette opplysningene.

Vi behandler og lagrer ikke opplysninger om deg lenger enn nødvendig for det tiltenkte formålet eller for det som kreves i henhold til inngåtte avtaler og ikke utover lovens rammer. Vi sletter personopplysninger når en bruker gir beskjed om at han/hun ikke lenger ønsker å benytte tjenesten. For eksempel vil din e-postadresse som benyttes til utsending av nyhetsbrev slettes når du sier opp abonnementet, men også dersom vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Kontakt

Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, praksisen på dette nettstedet eller dine avtaler med Visunor Design, kontakt oss her.