fbpx

Priser på nettsider

Visunor Design kan produsere nettsider både på fastpris, prosjektpris og på timebasis. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov for prosjektet.

Hva koster en nettside?

Prisen avhenger normalt sett av hvor mye arbeid som kreves for å lage den og hvordan den skal bygges/utvikles. Det er ganske stor forskjell mellom en nettside som har bygget inn nettbutikk og booking-system, og en side som har et helt enkelt oppsett med kanskje kun noen få undersider, eller for eksempel en landingside eller lignende. Ingen oppdrag er som kjent like, og vi tilpasser oss ditt eller deres behov og budsjett. Ta kontakt i dag.

MEDIUM NETTSIDE

FRA-PRIS / ETTER AVTALE
Malbasert
WordPress
5-10 undersider
3-4 ukers jobb**
Medium SEO pakke
FRA24.900,-Eks. mva**

STOR NETTSIDE

FRA-PRIS / ETTER AVTALE
Malbasert/Kodet
WordPress
10-20 undersider
5-8 ukers jobb**
Stor SEO pakke
FRA34.900,-Eks. mva**

EKSTRA STOR

FRA-PRIS / ETTER AVTALE
Malbasert/Kodet
WordPress
20-30 undersider
8-12 ukers jobb**
Stor SEO pakke
FRA59.900,-Eks. mva**

   


   

  *Prisen som er oppgitt for nettsiden til kr 7.900,-, er basert på estimert tidsbruk og funksjonalitet til nettsiden. I fastpris-tilbudet til 7.900kr inngår en malbasert nettside bygget i WordPress, 3-5 undersider, liten SEO-pakke, samt at det settes av 1-2 uker til prosjektet fra vår side. (veiledende pris for dette er kr 14.900,-). Ved design av nettside på fastpris trenger vi så mye info som mulig på forhånd, for å unngå at prosjektet blir mer tidkrevende og omfattende enn først tenkt. Prisen på 7.900kr gjelder kun for nye kunder og forutsetter 2 års serviceavtale, der vi nå tilbyr dette til kun 490 kr pr. mnd. (veiledende pris for dette er kr 1.490 pr. mnd). Tilbudet gjelder til og med 31. august 2023. Alle priser er eks. mva. Les mer her.

  **Prisene som er oppgitt er ment som veiledning og er basert på estimert tidsbruk og funksjonalitet til nettsiden. Ved design av nettside på fastpris trenger vi så mye info som mulig på forhånd, for å unngå at prosjektet blir mer tidkrevende og omfattende enn først tenkt. Priser for support og hosting kommer i tillegg. Men ta kontakt med oss rundt dette med hosting, da vi kan gi ekstra gode priser her om nettsiden skal ligge på våre servere, som er noe vi anbefaler våre kunder. Alle priser er eks. mva.

  Cloud Hosting

  Visunor Design tilbyr profesjonell sky-basert hosting på egne servere, noe som blant annet gir mye bedre ytelse, økt stabilitet og hastighet på din nettside og eller nettbutikk, enn hos tradisjonelle hosting-leverandører.

  Hosting-servere og support-avtale

  Prisene under viser kun pris for våre ulike hosting-servere og ikke support. Men ved signering av support/service-avtale kan Visunor Design tilby hosting i en pakkepris. Dette er noe vi anbefaler på det sterkeste, da det totalt sett gir en mye lavere pris for deg hver måned. I tillegg blir det enklere for oss å administrere og drifte nettsiden din, da den da ligger på våre servere, og ikke hos tredjepartsleverandør. Priser på support isolert sett er ikke noe vi har faste priser på, da dette tilpasses individuelt opp mot hver kunde.

  LITEN

  LITEN SERVER
  Lagring 32GB
  Båndbredde 1TB
  KR249pr. mnd eks. mva*

  MEDIUM

  MEDIUM SERVER
  Lagring 64GB
  Båndbredde 2TB
  KR349pr. mnd eks. mva*

  STOR

  STOR SERVER
  Lagring 128GB
  Båndbredde 3TB
  KR799pr. mnd eks. mva*

  EKSTRA STOR

  EKSTRA STOR SERVER
  Lagring 256GB
  Båndbredde 4TB
  KR1199pr. mnd eks. mva*

    


    

   *Prisene som er oppgitt styres av vår server-leverandør og kan endres i fremtiden. Det du betaler hver måned styres også av hvor stor nettside du har, og hvor mye plass den tar på serveren osv. Vi kan tilby epost via vår server-leverandør, men da tilkommer det egne priser på dette. For tiden er dette 10kr pr epost-konto. For backup av din nettside tilkommer 1kr pr GB lagring, slik at det over tid vil lønne seg for deg å inngå support sammen med hosting hos oss. Da vil du få en fastpris på toppen av hostingen, og det er den du forholder deg til hver måned. Vi tilbyr dessverre ikke registrering av domener, men om du trenger hjelp med dette, er dette noe vi selvsagt kan bistå med. Alle priser er eks. mva.

   Timepris / Fastpris

   Vi jobber normalt sett på timepris, fastpris eller prosjekt-pris (ikke alle prosjekt kan ha fastpris) når vi designer, men noen ganger er timepris det enkleste for kunden. For tiden er denne kr 950 eks. mva. Ved større prosjekter eller lengre samarbeid, kan vi gi lavere timepris.