Cloud Hosting

Visunor Design tilbyr profesjonell sky-basert hosting på egne servere, noe som blant annet gir mye bedre ytelse, økt stabilitet og hastighet på din nettside og eller nettbutikk, enn hos tradisjonelle hosting-leverandører.

Support og hosting

Prisene under viser kun pris for hosting og ikke support, men ved signering av support-avtale kan Visunor Design tilby hosting i en pakkepris. Dette er noe vi anbefaler på det sterkeste, da det totalt sett gir en lavere pris for deg som kunde hver måned, samt at det blir enklere for oss å administrere og drifte nettsiden din, da den da ligger på våre servere, og ikke hos tredjepartsleverandør. Priser på support isolert sett er ikke noe vi har faste priser på, da dette tilpasses individuelt opp mot hver kunde. Ta kontakt for et godt tilbud.

LITEN

LITEN SERVER
Lagring 32GB
Båndbredde 1TB
KR199pr. mnd eks. mva*

MEDIUM

MEDIUM SERVER
Lagring 64GB
Båndbredde 2TB
KR299pr. mnd eks. mva*

STOR

STOR SERVER
Lagring 128GB
Båndbredde 3TB
KR699pr. mnd eks. mva*

EKSTRA STOR

EKSTRA STOR SERVER
Lagring 256GB
Båndbredde 4TB
KR999pr. mnd eks. mva*

   


   

  *Prisene som er oppgitt styres av vår server-leverandør og kan endres i fremtiden. Det du betaler hver måned styres også av hvor stor nettside du har, og hvor mye plass den tar på serveren osv. Vi kan tilby epost via vår server-leverandør, men da tilkommer det egne priser på dette. For tiden er dette 10kr pr epost-konto. For backup av din nettside tilkommer 1kr pr GB lagring, slik at det over tid vil lønne seg for deg å inngå support sammen med hosting hos oss. Da vil du få en fastpris på toppen av hostingen, og det er den du forholder deg til hver måned. Vi tilbyr dessverre ikke registrering av domener, men om du trenger hjelp med dette, er dette noe vi selvsagt kan bistå med. Alle priser er eks. mva.

  Priser på nettsider

  Visunor Design kan produsere nettsider både på fastpris, prosjektpris og på timebasis. Vi tilpasser oss dine ønsker og behov for prosjektet.

  Hva koster en nettside?

  Prisen avhenger normalt sett av hvor mye arbeid som kreves for å lage den og hvordan den skal bygges/utvikles. Det er stor forskjell mellom en nettside som har bygget inn nettbutikk og booking-system, og en side som har et helt enkelt oppsett med kun noen få undersider. Ingen oppdrag er like, men det er også det som gjør at det å jobbe med web design er så spennende.

  LITEN NETTSIDE

  FASTPRIS**
  Malbasert
  WordPress
  3-5 undersider
  1-2 ukers jobb**
  Liten SEO pakke
  KR9.999,-Eks. mva**

  MEDIUM NETTSIDE

  FRA-PRIS / ETTER AVTALE
  Malbasert
  WordPress
  5-10 undersider
  3-4 ukers jobb**
  Medium SEO pakke
  FRA19.999,-Eks. mva**

  STOR NETTSIDE

  FRA-PRIS / ETTER AVTALE
  Malbasert/Kodet
  WordPress
  10-20 undersider
  5-8 ukers jobb**
  Stor SEO pakke
  FRA29.999,-Eks. mva**

  EKSTRA STOR

  FRA-PRIS / ETTER AVTALE
  Malbasert/Kodet
  WordPress
  20-30 undersider
  8-12 ukers jobb**
  Stor SEO pakke
  FRA49.999,-Eks. mva**

    


    

   **Prisene som er oppgitt er ment som veiledning og er basert på estimert tidsbruk og funksjonalitet til nettsiden. Ved design av nettside på fastpris trenger vi så mye info som mulig på forhånd, for å unngå at prosjektet blir mer tidkrevende og omfattende enn først tenkt. Priser for support og hosting kommer i tillegg. Men ta kontakt med oss rundt dette med hosting, da vi kan gi ekstra gode priser her om nettsiden skal ligge på våre servere, som er noe vi anbefaler våre kunder. Alle priser er eks. mva.

   Timepris

   Vi jobber normalt sett på fastpris eller prosjekt-pris når vi designer, men av og til må vi jobbe på timepris. For tiden er denne 950kr + mva. Ved større prosjekter eller lengre samarbeid, kan vi gi lavere timepris. Ta kontakt for tilbud.