fbpx

Nettside fra kr 7.900,- *

Trenger din bedrift hjelp med å lage nettside?

Visunor Design har nå sommertilbud på design av nettside fra kr 7.900, der du/dere får med support og Cloud Hosting til kun 490kr pr. mnd, ved signering av 2 års serviceavtale. I tilbudet inngår en malbasert nettside bygget i WordPress, 3-5 undersider samt en liten SEO-pakke, som bidrar til at nettsiden får økt synlighet på nett. Tilbudet gjelder kun nye kunder og varer frem til og med 31. august 2023.


       

    *Prisen som er oppgitt for nettsiden, er basert på estimert tidsbruk og funksjonalitet til nettsiden. I fastpris-tilbudet til kr 7.900 inngår en malbasert nettside bygget i WordPress, 3-5 undersider, liten SEO-pakke, samt at det settes av 1-2 uker til prosjektet fra vår side. Ved design av nettside på fastpris trenger vi så mye info som mulig på forhånd, for å unngå at prosjektet blir mer tidkrevende og omfattende enn først tenkt. Prisen på kr 7.900 gjelder kun for nye kunder og forutsetter 2 års serviceavtale, der vi nå tilbyr dette til kun kr 490 pr. mnd. (veiledende pris for dette er kr 1.490 pr. mnd).

    *I den løpende service-avtalen inngår det 1 time hver måned, og det inkluderer ikke videre utvikling av nettsiden etter at den har blitt overlevert kunden. Det betyr at om det skal tilføyes nytt innhold eller bygges videre på nettsiden i etterkant, er dette noe som ikke er inkludert i den ordinære service-avtalen. Slik jobb gjøres på timebasis eller etter egen avtale. For tiden er timeprisen kr 950 eks. mva. Det som derimot er inkludert i service-avtalen er daglig backup via vår cloud server, sikkerhetsoppdateringer av plugins og systemer, samt andre viktige oppdateringer som holder nettsiden trygg, slik at du som kunde unngår nedetid eller tap av data, som kan skje ved manglende vedlikehold.

    *Prisene hos vår hosting-leverandør kan endres i fremtiden. Det du normalt sett betaler hver måned for hosting, styres også av hvor stor nettside du har, og hvor mye plass den tar på serveren. Vi kan tilby epost via vår server-leverandør, men da tilkommer det egne priser på dette. For tiden er dette 10kr pr epost-konto. For backup av din nettside tilkommer 2kr pr GB lagring, slik at det over tid vil lønne seg for deg/dere å inngå en serviceavtale hos oss. Da vil du få en fastpris på toppen av hostingen, og det er den prisen du forholder deg til hver måned innenfor avtaleperioden. Prisen på kr 490 pr. mnd er et slikt tilbud, og dette løper i 2 år minimum, med mindre noe annet er avtalt. Vi tilbyr dessverre ikke registrering av domener, men om dere trenger hjelp med dette, er dette noe vi selvsagt kan bistå med. Alle priser er eks. mva.